Valloittava viskoosipusero

Tässäpä paukkuvan pakkasen ja valkoisen maan vastapainoksi hieman syksyistä väriloistoa! Valloittavan viskoosipuseron etukappale on ehkä ihanin värilänttiviskoosi, jonka olen tänä syksynä bongannut ja siihenpä se sitten päätyi puseron etukappaleeksi.

20161008-img_5191

Mustat osat ovat melko ohutta viskoositrikoota ja värillinen osa paksuhkoa, hieman rosopintaista viskoosia Eurokankaan palaosastolta. Onneksi viskoosia jäi vielä hiukan, niin saan tehtyä siitä vielä jotain muutakin.

20161008-img_5225

Kaava on Suuri Käsityö -lehdestä 10/13. Olen hillonnut sitä pitkään ja jahkaillut, sopisiko se minulle, mutta ainakin tämän kokeilun perusteella sanoisin että malli on aivan kiva! Alunperin ajatuksenani oli tehdä enemmänkin collegepuseron tapainen rento lötköpusero, mutta ehkäpä tämä on nyt vähän hienostuneempi versio sellaisesta.

20161008-img_5211

Ja vink vink: Kaavassa on sekä etu- että takakappaleen yläosat kaksinkertaisia. Kaula-aukkoa ei siis tarvitse erikseen huolitella, vaan vuorikappaleet huolittelevat sen automaattisesti. Takakappaleessa on siis vaakasauma yläselässä, vaikka sitä ei mustasta kankaasta pysty kuvissa erottamaan.

20161008-img_5199

Hihoissa on pienet poimutukset olkapäillä, melko söpöä. Hihansuut tein kapeiksi ja hiukan ylipitkiksi, kaavassa ne olisivat olleet leveät ja ranteisiin poimutetut.

20161008-img_5197

Kuvat näyttävät lämpimiltä ja tunnelmallisilta, vaikka todellisuudessa kuvauspäivänä oli todella hyytävä pohjoistuuli, joka saa viskoosin pullottamaan miten sattuu :) Näyttää myös vähän siltä, kuin rouvalla olisi jäänyt hiukset kampaamatta?! En myönnä mitään. Se on se tuuli.

20161008-img_5193

2 vastausta artikkeliin ”Valloittava viskoosipusero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *