HAME.

Siskoni bongasi kaupasta sykähdyttävän hameen, jossa oli hauska yksityiskohta. Sitäpä siinä sitten hetki ihmeteltiin, että kylläpä tosiaan on something else tuo perushamonen. Tuuppasin idean Ingridin masiinaan, vatkasin hieman, ja lopputuloksena syntyi HAME.

20160910-img_4967

HAME. täytyy kirjoittaa isoilla kirjaimilla ja pisteen kera, koska se on vastaansanomattoman yksinkertainen ja vahvaluonteinen. Pienisuuri detalji näkyy vyötäröllä: syvä tummansininen kangas on ommeltu pystyompeleilla kiinni oranssiin kuminauhaan. Vyötärölle muodostuu siis kaksikymmentäviisi kurvikasta poimua.

20160910-img_4970

Jotain herkullisen urbaania ja tennarihenkistä tässä kyllä on. Taskut ovat myös oranssit ja ne vilkkuvat samaan tapaan hillitysti kuin vyötäröllä oleva kuminauhakin, näissä kuvissa ne tosin eivät näy.

20160910-img_4978

Kankaat ja kuminauhan ostin Eurokankaasta. Kangas on laskeutuvaa ja joustavaa, lähes mustaa sekoitetta palaosastolta, taskut ovat oranssia puuvillaa. Pehmeä kuminauha oli metrin mittainen valmis pätkä. Sellainen pieni tiedonjyvä tähän on lisättävä, että ostovaate maksoi lähemmäs 200€, tarvikkeet omaani alle kympin.

20160910-img_4976

Kiitos HAME. kun tulit piristämään syksyäni. Tykkään susta niin että halkeen.

Terkuin Ingrid
20160910-img_4968

 

2 vastausta artikkeliin ”HAME.

  1. Onpa todella erityinen ja hauska laskoshame vai poimuhame. Erikoinen,mutta nuorelle ja hoikalle oikeinkin käyttövaate luulisin. Hyvä Inkku. Eipä kannata liikoja maksaa kun asian osaa itsekin.😄

    • Kiitos <3 Tämä on tosi mukava päällä, kun kangas on vielä joustavaa. Eikä mennyt budjettikaan sekaisin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *