Vintage Rose

Vanhanajan tyylikkyyttä huokuvat häät houkuttelivat häävieraankin heittäytymään romanttisiin tunnelmiin. Juhlamekko sai ilmiselvistä syistä nimekseen Vintage Rose. Tervetuloa pellon laidalle tunnelmoimaan!

20160625-IMG_3607

Alusmekko on vartalonmyötäinen musta trikoomekko, jossa on vyötäröllä leveä kuminauha. Yläosan etukappale, hameosa ja vyötäröllä oleva kuminauhakuja ovat trikoota ja yläosan takakappale mustaa joustavaa pitsiä. Kaula-aukon reunoja kiertää myös musta pitsi.

20160625-IMG_3553

Päällimmäinen mekko on hyvin ohutta sifonkia. Mekon juju on takana oleva, vyötärölle asti ulottuva halkio, josta alusmekon pitsinen selkäosa pääsee liikkuessa vilkkumaan. Vyötäröllä on kapea kuminauha. Laitoin vielä selkähalkion yläreunaan kullanväristä punosta reilun sentin pituisen pätkän, jotta halkion reunat pysyisivät aavistuksen etäällä toisistaan ja pitsiä vilkkuisi enemmän.

Kankaat ovat Eurokankaan palaosastolta ja kaavat luova yhdistelmä muutamasta Burdan kaavasta ja omista vanhoista vaatteista.

20160625-IMG_3639

Kiinnitin mekot toisiina muutamalla pistolla olkapäiltä, jotta päällimmäinen mekko pysyisi fiksusti paikoillaan. Mekot voi irrottaa helposti, joten alusmekon kaveriksi voisi ommella vaikka useammankin päällysmekon! (Myönnän, en ole saanut vielä aikaiseksi. Mutta ajatus on hyvä.)

20160625-IMG_3666

Ihan ei mennyt niin kuin Strömsössä tämä mekon kuvaukset, koska tein todellisen amatöörikämmin (Yleensä en kyllä tee virheitä. toim.huom.) ja poltin silitysraudalla sifonkiin melkoisen reiän?! Enpä kerro missä se on, niin ette huomaa :) Ihqut kuvat saatiin onneksi reiästä huolimatta!

20160625-IMG_3617

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *