No johan on printti!

Jos haluaisi tehdä jotain hieman erilaista, joka olisi riittävästi Rock! ja Hip! ja Jee!, niin  voisikohan lopputulos olla jotain tämän printtimekon kaltaista? Ja tähän mausteeksi parit asiaankuuluvan heittäytyvät poseeraukset pellon laidalla.

20160625-IMG_3786

Satiinipintainen kangas löytyi Eurokankaan alennusmyynnistä. Raportissa oli kaksi kokonaista kuviota rinnakkain, joten yhdestä vajaan metrin mittaisesta palasesta sai samannäköisen etu- ja takakappaleen. Printtejä oli ainakin neljä erilaista, mutta tämä oli vihreydessään kaikista herkuin… Mitäs tykkäät?

20160625-IMG_3770

Leikkasin molemmat kappaleet samankokoisiksi suorakulmioiksi ja päärmäsin ensin kaikki reunat. Lopuksi ompelin sivut yhteen niin, että sekä helmaan että kainaloiden alle jäi halkiot. En halunnut suoran yläreunan ahdistelevan kaulassa, joten kiinnitin pätkät pitsinauhaa olkaimiksi ja sain kaula-aukon laskeutumaan sopivaan kohtaan. Alle täytyi tietysti pukea väriin sopivat alusvaatteet, koska tämä vaate on hienostuneiden olkapäävilahdusten aatelia.

20160625-IMG_3831

Sopii käytettäväksi erinäisissä illanvietoissa revittyjen farkkujenkin kanssa, vaihdoin vain kengät joissa on enemmän korkoa. Helma tosin on sen verran pitkä, että änkesin yhden helmakulman taskuun.

20160625-IMG_3807Olisikohan täällä peltotien varrella vaikkapa sopivat latotanssit? Kesäterassi? Huoltsikan baari? Traktorien kokoontumisajot? JOTAIN? :)

20160625-IMG_3702

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”No johan on printti!

  1. Varmaan ne traktoreiden kokoontumisajot luulisin,jos on noin hemaisevia tyttöjä maisemissa. Aika mukava kesävaate tämäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *