Pinkki trikoomekko ja vyö

Dubain kuumuus hiipi ihanasti varpasiinkin, kun kävelimme isomman aarteeni kanssa auringon lämmittämillä laatoilla. Pinkki trikoomekko oli täydellinen kukkaloiston keskelle, voimakkaan värinen ja mukavan leikkisä pienine pilkkuineen.

20160222-IMG_9674

Tyttöseni mekko on perintönä saatu pikkuserkuilta, mutta näyttää silti siltä kuin nämä mekot olisi mätsätty yhteen. Pinkin mekon kangas on Eurokankaan palalaarista, lienee jonkinlaista sekoitetta. Kangas on pehmeää, joustavaa ja laskeutuvaa, joten viskoosia saattaisi olla mukana. Kangas lähti hiukan nyppyyntymään kun olin sitä aikani pitänyt, mutta osasin kyllä odottaa sitä koskapa kankaan tuntuma oli niin pehmeä. Siltikin aika ihana kesävaate!

20160222-IMG_9676

Kaavaa mekkoon ei oikeastaan ole, yläosa on sopivalla tuntumalla leikattu jonkun vanhan puseron mukaan ja helma poimutettu suorasta kappaleesta. Tein vyön vanhasta kuluneesta kuminauhavyöstä, jossa oli toimiva ja kivan näköinen kiinnitysklipsu. Purin (haukkasin,nam :) ) vanhan kuminauhan irti ja päällystin sen mekkokankaalla. Vyön kanssa mekko asettuu mukavan napakasti lantiolle ja näyttääkin jotenkin viimeistellymmältä.

20160222-IMG_9660Parasta näissä kuvissa on ehdottomasti Elovenahippiäiseni, joka on tuulessa temmeltävässä tukassaan aivan vastustamattoman suloinen! Oma laittautumiseni olikin sitten melko vähäisenlaista, ekana loma-aamuna en juurikaan jaksanut hiuksia kammata…mut onpahan sentään fiilis kohdillaan!

20160222-IMG_9661

4 vastausta artikkeliin ”Pinkki trikoomekko ja vyö

    • Kiitos! Oli kyllä mahtava tilanne tuo, kun noita kuvia otettiin. Siinäpä sitä sitten tepasteltiin, kun kuumotti jalkapohjia enemmän kuin paljon! Aidan reunalla sentään pystyi olemaan. Ja silmät sikkurassa tietysti 😀

  1. Tosi kiva tuo pinkki mekko sulla ja Siiri muuten vaan tosi ihana kesämekossaan ja kukkien ympäröimänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *