Ylläripaita

Kotipiha Kainuun talvessa tarjoili joulutunnelman ja mielenrauhan lisäksi viileää vaaleanpunaista laskevan auringon valoa ja tunnelmallisia taustoja uusiin kuviin. Ylläripaita on ylläri muutamastakin syystä: Printtikuva on yllättäen sijoitettu takakappaleelle, kangasta löytyi tasan tämä yksi yllättävänkin ihana pala, yllättäen pala riitti hihoihinkin vaikka jo vähän epäilin ja hei mikä hienointa – tämä oli yllättävän helppo ommella. (Mikä ei sinänsä ole suurikaan yllätys vaan vallitseva trendi Ingridin maailmassa, mutta ei kerrota kellekään niin saadaan yllätysaspekti säilytettyä.)

IMG_8519Paidan kuvio on upea ja tavoitteena oli saada se kokonaisena esiin. Kuvassa on kaksi kukkaa vierekkäin, toinen hyvin erottuva loimuavan punainen ja toinen lähes huomaamaton tumma mustikansininen. Vähän piti alareunasta pätkäistä kukan vartta, ettei tunika muuttunut mekoksi, mutta suurelta osin sain kuvion säilytettyä. Kangas on paksua trikoota Eurokankaan palaosastolta ja näyttää hyvin kestävän ahkeraakin käyttöä. Toistaiseksi en ole löytänyt vaatteesta yhtään nyppyä, vaan kangas on yhtä sileä kuin juuri ostettuna. Nypyt ovat suosikki-inhokkejani, joten jos niitä ei ilmaannu niin kaikki hyvin :)


IMG_8463_2

Edestä paita on tavallisen rento mustansininen peruslötköpaita, mutta kukkaprintti tuo vaatteeseen sopivasti luonnetta. Vahva lämmin punainen sopii pakkaslumen kaveriksi ja tuntuu kotoisalta. Paita on ommeltu ilman kaavaa ja koitin tehdä siitä niin reilun kuin uskalsin – talvella on kiva harrastaa kerrospukeutumista, mutta mielellään ilman makkarankuorifiilistä.

 IMG_8537IMG_8535

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää Ingridin tämänvuotinen kuvakavalkadi ja blogielämän aloitus. Tammikuu ja pitenevät päivät ovat ihan nurkan takana! Odotellessa sytyttelen lisää kynttilöitä ja toivon, että lounainen Suomikin saisi alkuvuoden kunniaksi valkoista puuteria pintaansa. Kiitos, kun olet ollut mukanani ihmettelemässä, innostumassa ja ehkäpä inspiroitumassakin. Lisää luovaa otetta luvassa ensi vuonna!

IMG_8436_2IMG_8508

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *