Bling bling!!

Pikkujoulut hiihtivät Ingridiltä karkuun elämän (joulu)kiireiden keskellä, mutta onneksi vuodenvaihde on yhtä juhlaa ja pelkkää blingiä! Tämä ensimmäinen kuva sai ylimääräistä valoa niskaansa, koskapa Ingrid ei malttanut olla heittäytymättä hiukan ylikierroksille, mutta ihan oikeastikin – tämä paljettitylli on pelkkää kimallusta alusta loppuun.20151219-IMG_8130

20151219-IMG_8131

Kimallus tuntui kaipaavan jotain ronskia kaverikseen, joten yhdistin paljetit meleerattuun trikooseen. Ja voih mikä tekoturkis!! Ihana väri ja ihana pehmeys, en mitenkään malttanut jättää tätä luksuskangasta hankkimatta. Kaikki kankaat ovat Eurokankaasta, trikoo palaosastolta ja paljetit ja turkis pakalta.

20151219-IMG_8127

Kokonaisuus on Ingridin tapaan aika rento pitkine lököhihoineen, mutta kyllä tässä silti varsin juhlavan fiiliksen saa aikaiseksi. Eri materiaalit yhdessä vähentävät pönötystä, ja vesiputouskaulus tekee paitaan vielä lisää rentoa tunnelmaa. Liivi on piirretty ja ommeltu käsivaralta, ja paidan kaava on Burdasta 10/14. Paita oli kaavoitettu tosi kapeaksi, joten lisäsin ronskisti senttejä vyötärölle. Paljettitylli ei juurikaan jousta, joten lisätila vyötäröllä tuli tarpeeseen.

20151219-IMG_8119

No nih. Tervetuloa uusi vuosi – ainakin vaatteet ovat valmiina :)

4 vastausta artikkeliin ”Bling bling!!

  1. Kiva kokonaisuus. Hienosti yhdistelty ja hyvät värivalinnat. Tuo kombo nimittäin voisi olla pahimmillaan myös aavistuksen mauton, mutta ei tässä kohtaa ole. Jotenkin tuo puuterinen sävy ja paidan hihojen materiaali tekevät kokonaisuudesta maltillisen, vaikka onkin bling bling ja turkistakin. Oon muuten monesti postauksiasi katsellessani miettinyt, että minkähän ikäinen olet. Ihan mahdoton sanoa. Olet jotenkin iättömän näköinen. :)

    • Kiitos! Ihastun usein kaikkeen hiukan yliampuvaan, ja siinäpä sitten ihmettelen että mitä käyttökelpoista niistä semiövereistä materiaaleista oikein saisi tehtyä 😀 Näissä kankaissa kyllä tykästyin noihin väreihin, ne on jotenkin herkkikset. Turkisliivejä on tänä syksynä ollut kaupoissa paljon, ehkä siksi rohkenin sitäkin koittaa. Liivi on muuten tosi mukava vaate, täytyy varmaan etsiä sen kaveriksi joku arkisempikin paita, ettei jää ihan vaan juhlakäyttöön. Ja kiitos, on kivaa olla iättömän näköinen – varsinkin kun kolmen- ja neljänkympin väliä jo porskutellaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *